Quintessens Groen & Goed

WELKE STAP ZET JIJ VANDAAG NOG OM JE VERMOGEN
DUURZAAM TE LATEN GROEIEN & IMPACT TE MAKEN
VOOR NU EN DE VOLGENDE GENERATIE?

 

Meer weten

GIJS BAKKER FINANCIAL COACH PRIVATE IMPACT INVESTING

Are you ready to take it to the next level? Wat betekent vermogensgroei en impact maken voor jou? Betekent het dat je het maximale uit jezelf wilt halen en prive, professioneel en maatschappelijk wilt bijdragen? Je volledige potentieel wilt benutten, ook financieel? Door goed, efficiënt, bewust en verantwoordelijk te beleggen en investeren? Dan zit je hier goed !

Lees verder

HIGH IMPACT INVESTING. EEN UP-LEVEL FINANCIAL LIFESTYLE VOOR MENSEN MET GROTE DROMEN

Take the lead! Ik ben benieuwd waar je nu staat, wat je dromen, ambities en plannen zijn op welke leeftijd dan ook. Als mens, als (potentieel) belegger of investeerder. Maar ook waar je mee worstelt:

Lees verder

=> Blijf je hangen op het huidige niveau van sparen & beleggen?

=> Spaar je nog op een spaarrekening bij de bank en laat je je geld nog beleggen in de oude niet transparante dure fondsen?

=> Investeer je zelf veel tijd in beleggen op de beurs met onvoldoende rendement als resultaat?

=> Loop je vaak met mooie ideeën over duurzaam impact maken in je werk, prive, maar ook met je vermogen? Maar mis je de handvatten om dit succesvol aan te pakken?

=> Heb jij het gevoel dat er meer in jou en je vermogen zit dan dat er nu uitkomt?

=> Wil jij opnieuw uitgedaagd worden in jouw investeringsstrategie?

Dan is High Impact Investeren interessant voor jou!

Kiezen voor een High Impact leven is kiezen voor kwaliteit waarin je ambitie combineert met een goed inkomen, groeiend vermogen, genoeg vrije tijd en je dierbaren op de allerbeste manier helpen met hetgeen je het allerliefste wilt, nu genieten en zorgen voor je nalatenschap!

Spreekt dit jou aan?

Sta jij op een kruispunt en ben je toe aan meer rust, veel meer rendement, investeren met hulp van specialisten onder jouw voorwaarden en wil je dit doen op jouw duurzame manier? Graag ga ik met je in gesprek en kijk ik samen met je welke vermogens- en impact groeikansen er liggen voor jou als particulier, ondernemer, medisch of business professional of bestuurder van stichting of familiebedrijf.

Vraag een strategiegesprek aan en ontdek welke stap jij vandaag al kan zetten naar jouw High Impact leven.

HIGH IMPACT INVESTING
HOOG RENDEMENT IN MINIMALE TIJD EN MET SUPER VEEL IMPACT

Ben jij ooit begonnen of ga je starten in of met je (familie)bedrijf, praktijk, kliniek of stichting, al dan niet na je studie, vanuit een grootse missie? Een bijdrage leveren aan deze wereld en echt waarde toevoegen door het helpen van mensen, dieren en omgeving? De wereld een stukje mooier maken, zingeving in je werk. Het zit je waarschijnlijk al in het bloed.

En ga jij voor quality time in life? "High Impact Investing", het bewust en verantwoord beleggen en investeren, biedt je de kans om echt vanuit vrijheid en autonomie te handelen als hobby, professioneel of naast je eigen werk. Zelf de regie voeren op je persoonlijke en vermogensgroei, dus ook wat je doet met je geld! Waarom en hoe je investeert. Hoe vaak je er mee bezig bent. En met wie je wel of niet wilt samenwerken. En dit gekoppeld aan een zeer goed rendement, veel vrije tijd en zeer tevreden familieleden, mede bestuurders of andere belanghebbenden, door het behalen van mooie financiele, sociaal-maatschappelijk en ecologische resultaten. Het behalen van duurzame rendementen!

YOU CAN HAVE IT ALL! – JE HOEFT HIER NIET TE KIEZEN!

Als jij naar je ideale leven en nalatenschap verlangt, er in gelooft en overtuigende stappen maakt, dan is alles mogelijk! Dit is mijn motto!

Ik kies iedere dag voor zowel mijn werk als mijn gezin. Mijn rendement en impact groeit elk jaar en ik werk efficiënter dan ooit. Ik leef mijn droom zonder het gevoel te hebben ergens iets op in te moeten inleveren. Na jarenlang vele uren per week gewerkt te hebben in dienst van iemand anders, wilde ik het anders. Maar zonder in te leveren op mijn idealen, ambitie, kwaliteit en inkomen. In High Impact Ondernemen & Investeren kan ik mijn hoge ambitieniveau met kwalitatief hoogwaardige diensten, duurzame idealen en slimme tijdsinvestering combineren. Ik deel mijn kijk op investeren graag met jou en daag je uit om moeiteloos grote impact te kunnen maken. Durf jij te kiezen voor jouw droomleven?

Verken in een kennismakingsgesprek welke mogelijkheden High Impact Investeren voor jou biedt!

HIGH IMPACT INVESTEREN IS NOT THAT HIGH TO ACHIEVE!

Wanneer jouw ambities & idealen geen grenzen kennen, je de moed, durf en lef hebt om te kiezen voor jouw ideale leven en nalatenschap, en je drive en doorzettingsvermogen niet te stoppen is, is High Impact Investeren zeker het onderzoeken waard. Jij gaat er namelijk komen met deze instelling!

Deze manier van investeren geeft je de mogelijkheid om jouw droom waar te maken en je dierbaren en omgeving vanuit kwaliteit duurzaam te helpen. Dat betekent dat je veel impact maakt, veel waarde toevoegt en daarvoor best een stevig rendement mag vragen. De inkomensdoorbraak die je hiermee bewerkstelligt geeft je de mogelijkheid om blijvend te kunnen investeren in jezelf en in je omgeving, waardoor je naast het blijven ontwikkelen ook mooie doelen kan verwezenlijken voor volgende generaties. De mensen om je heen krijgen de beste versie van jou, je expertise, je tijd en aandacht.

HIGH IMPACT INVESTEREN KAN JE LEREN!

Ik gun jou om in alle facetten eigenaar te worden en te zijn van je financiën. Om zelf de touwtjes volledig in handen te kunnen nemen en volledig grip te krijgen op de groei van je vermogen en impact. De route naar duurzaam financieel leiderschap! Bouwen aan je vermogensgroei zonder investeringsstrategie, uren en uren werken aan je aandelenportefeuille op de grillige beurs, of aan het krijgen van duidelijkheid en transparantie vanuit traditionele financiële instellingen, zonder gewenst resultaat, is geen duurzame, maar een doodlopende weg. Dit kost je op den duur je gezondheid, je relaties, je werk- en investeringsplezier en je geld. Waarom doorworstelen als je het ook gewoon kan leren?

Goed nieuws! High Impact Investeren kan je leren, ook jij!

ARE YOU READY FOR HIGH IMPACT INVESTING?

Kies jij er voor om het anders aan te pakken? Ben jij een ondernemer, professional, vrije beroeper, bestuurder of particuliere investeerder met een financieel duurzame ambitie en maatschappelijke of ecologische idealen? En wil jij slimmer en bewuster investeren in plaats van tijdrovend, duur en met een grote footprint? Neem mijn aanbod aan om met mij in gesprek te gaan en om te ontdekken hoe jij efficiënt en bewust kan investeren en meer rendement realiseert in minder tijd.

WAT HEB JE TE VERLIEZEN?

Strikvraag 1! Sluit “een goede boterham verdienen” en “maatschappelijk impact maken” elkaar uit?

Strikvraag 2! Kan je zonder in jezelf te investeren om (financiële) doelen te bereiken, voldoende impact maken? M.a.w. kan je anderen helpen als je zelf aan de beademing ligt?

Heb jij deze instelling en ben je daar van overtuigd, dan ben jij een potentiele High Impact Investeerder die ik zoek om mee in gesprek te gaan. Als ik jou nieuwsgierig maak, neem dan mijn aanbod hieronder aan voor een gratis strategie gesprek. Dit is zeker ook voor jou weggelegd! Ik maak graag tijd voor je vrij.

Reserveer nu een plek in mijn agenda en ontdek hoe jij met plezier kan investeren, en meer financiële en maatschappelijke impact kan maken in minder tijd.      

hCaptcha

WAAROM EN HOE IMPACT MAKEN?

Al het waardevolle....

Wanneer je je vermogen wilt laten groeien, maar ook je maatschappelijk impact, dan is het belangrijk om te weten hoe. Hiervoor heb je de juiste zorg, expertise, mindset, skills, netwerk, plan van aanpak en bovenal een onafhankelijke partner voor nodig met ervaring en kennis van zaken. Gijs Bakker van Quintessens Groen & Goed is de enige onafhankelijke financiele coach, die u helpt met uw financieel leiderschap, zodat u zelf weloverwogen, bewust, verantwoord en duurzame beleggings- en investeringsbeslissingen kan nemen! Een goed economisch rendement, maar ook ecologisch en (sociaal-)maatschappelijk rendement, dat is wat je wilt nalaten voor volgende generaties. Het opkomen voor kwetsbare mensen, kwetsbare natuur en kwetsbaar erfgoed enerzijds, en winst maken, een gezonde financiële positie en vermogensgroei anderzijds, gaat heel goed samen. Het een kan niet zonder het ander!